Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

Anna-Karin Grenninger utsedd till valgeneral

Nu tillträder Anna-Karin Grenninger som valgeneral för Socialdemokraterna i Stockholmsregionen. Anna-Karin är idag kanslichef för Socialdemokraterna i Region Stockholm.

Anna-Karin Grenninger har en bakgrund som journalist på Aftonbladet och DirektPress. Hon har länge arbetat inom Socialdemokraterna som bland annat pressansvarig samt kommunikationsrådgivare. Hon är idag kanslichef för Socialdemokraterna i Region Stockholm.

– Valet 2022 är på många sätt ett ödesval. Välfärden, trygghetsfrågorna och sjukvården kommer att dominera debatten. Bostadspolitiken kommer att vara viktig i Stockholmsregionen. Socialdemokraternas politik kommer att stå i centrum och jag är övertygad om att det finns ett brett stöd för våra reformförslag. Jag ser fram emot att driva partiets arbete framåt under valrörelsen, säger Anna-Karin Grenninger.

– I Stockholm stad styr idag en borgerlig majoritet som trots stora tillskott från regeringen misslyckats med att sätta välfärden först och som istället för att satsa på det gemensamma har fortsatt att sälja ut hyresrätter. Vi vill se en annan inriktning för Stockholm, säger Anders Ygeman, ordförande för Socialdemokraterna I Stockholm stad.

– Vi är väldigt glada över att få Anna-Karin Grenninger som valgeneral för valrörelsen 2022 i Stockholmsregionen. Hennes tydlighet och övertygelse kommer att behövas när vi tillsammans med alla engagerade medlemmar nu påbörjar valarbetet, säger Åsa Westlund, ordförande Socialdemokraterna i Stockholms län.

Anna-Karin tillträdde den 16 augusti och kommer leda det operativa valarbetet för Socialdemokraterna i Stockholmsregionen, som består utav Socialdemokraterna i Stockholm och Socialdemokraterna i Stockholms län.

facebook Twitter Email