Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

Kommunikations- och kampanjombudsman till Socialdemokraterna i Stockholms län

Socialdemokraterna i Stockholm län är ett av Sveriges största partidistrikt med höga ambitioner att växa, såväl medlemsmässigt som bland väljarna i regionen. Vi lägger under kommande mandatperiod stort fokus på bland annat kampanj och kommunikationsutveckling. Nu söker vi en nyckelperson som kan ta en ledande roll i det arbetet. Vi erbjuder en spännande och rolig arbetsplats med god kollegial sammanhållning, skiftande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Här har du stor frihet under ansvar.

 

Organisatoriskt är du anställd av Socialdemokraterna i Stockholms län men arbetet innebär samverkan med företrädare inom Socialdemokraterna i Stockholmsregionen och med andra aktörer inom och utom arbetarrörelsen. Till dina arbetsuppgifter hör bland annat att metodutveckla inom folkrörelsekampanj, knyta samman den fysiska folkrörelsen med den digitala kampanjen och kommunikationen. Du kommer också att ansvara för mediala kontakter och framåtsyftande kommunikation, såväl dagligen som med sikte mot nästa valrörelse.

 

Som distriktsombudsman i Stockholms läns partidistrikt är du involverad i olika projekt som rör flera delar av organisationen.

 • Du ska ge råd och stöd till vår politiska ledning samt arbetarekommunernas styrelser.
 • Du ska kunna forma och driva projekt självständigt utifrån högt ställda mål
 • Du vara nyfiken och vilja utveckla våra digitala plattformar och kommunikationsvägar för att nå målgrupper och göra Socialdemokratiska initiativ kända.

Kompetenskrav

 • Dokumenterad erfarenhet av att leda och driva projekt med flera samarbetspartners och med förmåga att förena olika intressenter.
 • Dokumenterad förmåga att kommunicera och uttrycka dig väl i tal och skrift. Du kommer att prata inför partimedlemmar, beslutsfattare, grupper och du kommer ta fram beslutsunderlag och rapporter.
 • Kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och har god samarbetsförmåga. Detta då det ofta kommer att vara upp till dig att i samarbete med kollegor bestämma hur ni ska arbeta för att nå målet.
 • Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller annan utbildningsbakgrund som bedöms relevant, eller motsvarande arbetslivserfarenhet

Vi söker dig som

 • Är en teamperson med förmåga att anta olika roller beroende på sammanhang och typ av uppgift
 • Har ett starkt driv
 • Har ett professionellt förhållningssätt till ditt arbete och är van att självständigt planera såväl arbete som uppföljning
 • Har vana att prata inför och entusiasmera människor
 • Är nyfiken på nya metoder och kan ta initiativ till metodutveckling
 • Är serviceinriktad och hjälpsam

 

Självklart delar du Socialdemokraternas värderingar.

Placeringsort, tillträde, anställningsform

Placeringsort är Stockholm. Sysselsättningsgrad 100 procent med oreglerad arbetstid. Tillträde omgående/efter överenskommelse, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Kollektivavtal hos Handels.

Ansökan och kontaktpersoner

Ansökan, med personligt brev och CV, mejlas till [email protected]. Skriv gärna ” Kommunikations- och kampanjombudsman” i mejlets rubrik. Skicka gärna din ansökan omgående då vi tillämpar löpande urval.

 

Har du frågor rörande tjänsten kan du kontakta försteombudsman Sofie Ågren Mandoki på mail [email protected], på telefon 0703103575

facebook Twitter Email