Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

Sommarkampanj i Stockholm

Vi har fått nog av högerns utförsäljningar och arbetarefientliga politik och vi vill inte ha några fler sverigedemokrater i våra parlament. Om du också känner dig motiverad att göra lite extra för att vi ska nå hela vägen fram till valvinst, så skriv upp dig på sommarkampanjen!

Den här sommaren kommer statsråd, riksdagsledamöter, kandidater, aktivister och flera medlemmar fortsätta att samtala med stockholmare under semestern.

Vartenda samtal spelar roll.

Eftersom många stockholmare är på semester i juli kommer vi att fokusera på ringande och alla som deltar kommer också att delta i sommarkampanjens lotteri med fina priser:

  • Vi lottar ut Magda t-shirts samt biljetter till vår slutspurtsfest till alla som pratar med minst 20 personer
  • Vi lottar ut biljetter till partiets valvaka till alla som pratar med 50 personer och mer

Sist men inte minst får du dessutom äran av att ha gjort en bra insats för valseger!

ANMÄLAN TILL SOMMARKAMPANJ

Skriv upp dig på något av följande:

Central ringkampanj 

Ringcentralen i Grottan hållet öppet under hela juli. Kom som du är. Det finns personal på plats som hjälper dig att du komma i gång med ringandet! Kaffe finns alla dagar och för varma dagar utlyses glassgaranti ☕️ 🍧

Ring från semestern 

Ring väljare på semestern! Du behöver bara din telefon och ha laddat ner CallHub-appen för att kunna vara med och ringa. Det är lätt som en plätt och du kan göra det från bilen på bilsemestern eller från stranden medan barnen plaskar i vattnet 😎 Och det spelar stor roll att du gör det!

Anmäl dig via länken nedan så ser vi till att du får hjälp med att bli tillagd i CallHub-appen och kan börja ringa!

Behöver du hjälp med att komma igång och ringa med CallHub? Kontakta Biserka Wolf 076-141 21 25.

Sommarens dörrknackningar

Bawer Kevir håller i sommarkampanjens dörrknackningar. De kommer att vara fokuserade kring Skärholmen, Järva, Fagersjö och Rågsved och vi kommer att köra ungefär 2 i veckan.

Knackarna kommer att gästas av flera ministrar – så är du i Stockholm ska du se till att hänga på! Du kommer hitta info om tider och samlingsplatser i vår kampanjkalender som du också hittar på hemsidan.

facebook Twitter Email