Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

Vi vill ta Sverige framåt – Tillsammans

Vi befinner oss i ett helt nytt läge. Mitt under rådande pandemi bestämde sig fyra partier för att kroka arm och utlösa en politisk kris. Nu ställs frågan på sin spets: är splittring och politiskt spel viktigare än ansvaret för Sveriges bästa?

Pandemin har hindrat löntagare ifrån att utföra sitt arbete, elever ifrån att vara i sina klassrum och sjuksköterskor, undersköterskor och vårdbiträden ifrån att hämta andan. Istället för att samlas kring uppgiften att värna om svenska löntagare, elever och välfärdspersonal har Sverigedemokraterna, Moderaterna, Kristdemokraterna och Vänsterpartiet valt att rösta bort den S-ledda regeringen. De fyra partierna har ingen gemensam plan framåt, men tvekade inte att kasta Sverige ut i ovisshet. Sådan oreda är det sista Sverige behöver.

Vi socialdemokrater sätter Sveriges bästa först. Vi är beredda att samarbeta med andra för fler medarbetare i välfärden, trygghet på gator och torg och en grön återstart av ekonomin som leder till fler jobb. Vi vill helt enkelt ta Sverige framåt – tillsammans. Vill du vara med och ta ansvar för Sverige?

Bli medlem på socialdemokraterna.se/bli-medlem

Kampanjmaterial:
Flyer-TaAnsvar-Sommar2021 (1)
TaAnsvarBliMedlem-Affisch-neg
TaAnsvarBliMedlem-Affisch-pos
TaAnsvarBliMedlem-Affisch-Stefan

facebook Twitter Email