Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

25 mars

Stockholms partidistrikts representantskap
Datum: onsdag 25 mars, 2020
Tid: 18.00
Plats: Mötet genomförs digitalt via Zoom – inbjudan till videomöte har gått ut till repombud och deltagare.

Möteshandlingar

Dokument som stöd
Manual för att flytta rösträtten 2020

 

Viktig information till repombud och deltagare!

Med anledning av rådande situation och Folkhälsomyndighetens rekommendationer kommer vi att genomföra onsdagens Representantskap digitalt. Det betyder att du som ombud & deltagare endast kommer att kunna delta i mötet via din dator eller surfplatta!

Hjälpmedel: Du behöver en dator eller en padda för att kunna delta (samt gärna hörlurar). Om du akut behöver låna en digital enhet, kontakta [email protected] direkt så försöker vi lösa detta så fort som möjligt.

 

Hur kommer mötet gå till?

Representantskapet kommer att genomföras som vanligt med hjälp av vårt mötessystem sap.voteit.se. Där finns handlingarna, yrkanden och möjlighet att sätta upp sig på talarlistan – precis som vanligt. Vi kommer att komplettera det mötessystemet med att genomföra ett videomöte som kommer att sändas live på onsdag kl 18.00 25 mars 2020. Genom videomötet kommer mötespresidiet att leda mötet och guida er genom beslutet att välja ny kommunsekreterare till Stockholms partidistrikt.

 

Vad behöver jag göra för att delta på mötet?

Som ombud behöver du göra följande för att delta i mötet.

Inför mötet!
1. Sätt upp dina hjälpmedel i god tid. Dator, laddningssladd samt hörlurar.

Visa ditt deltagande i VoteIT-mötet!
2. För att vi ska kunna genomföra ett effektivt möte behöver du gå in och checka in på sap.voteit.se innan mötet börjar!
Du har fått en inbjudan till mötet i VoteIT sedan tidigare. Logga in på sap.voteit.se och gå in på mötet ”Extra representantskap 25 mars 2020”. Länk: https://sap.voteit.se/extra-representantskap-25-mars-2020/

Incheckning
3. Du checkar in genom att trycka på knappen ”Jag är här”. Då får du ett deltagarnummer i mötet och kan sätta upp dig på talarlistan. Varje dagordningspunkt har en talarlista. Du är nu klar med incheckningen!

För att delta i videomötet (Zoom)
4. För att delta i videomötet förbered dig i tid! I god tid innan klicka på mötesinbjudan: https://zoom.us/j/740555810
Inbjudan går direkt till videomötet som leds av mötespresidiet. Om mötespresidiet inte har öppnat mötet hamnar du i vänteläge. Klicka i god tid innan mötet börjar för att ladda ner programmet och göra din bekant med funktionerna.
Om du har dator:
Första gången du klickar på en mötesinbjudan ombeds du ladda ned Zoom. Acceptera förfrågan om att ladda ned Zoom. Efter du har gjort det så kan du behöva klicka på länken i mejlet igen.
Om du uppmanas att ange namn (”Please enter your name”) – skriv in För- och Efternamn.
Om fråga kommer upp (”To hear other please join audio”) – Välj: “Call using Internet Audio”.
Om du har surfplatta:
I god tid innan mötet klickar du på länken. Appen som är installerad i din Smartphone/Surfplatta går igång. Om mötesansvarig inte öppnat mötet hamnar du i vänteläge.

TIPS!
5. Vill du testa inför mötet att allt funkar, gå in på ett testmötet (du kommer att vara ensam på detta möte) och bekanta dig med programmets funktioner. Det gör du enkelt genom att klicka på detta testmöte: https://arcada.zoom.us/test

Har du några frågor – kontakta [email protected].

 

Hur du problem att delta i mötet?

Har du problem med att komma in i mötet?
Ring till något av dessa nummer för support: 08-791 11 14 eller 08-791 11 15
Eller maila till: [email protected]

Kan du inte vara med på mötet?
Om du som ordinarie ombud inte kan vara med digitalt på mötet ska du kontakta en ersättare som kan gå i ditt ställe. Du som ordinarie behöver sedan flytta din rösträtt till din tjänstgörande ersättare. Klicka här för att flytta rösträtten till en ersättare.

facebook Twitter Email