Stoppa utförsäljningarna!

Sätt stopp för Moderaterna och Miljöpartiets planer att sälja ut lägenheter i Stockholms ytterområden.

Vi behöver din hjälp, skriv under namninsamlingen här:* indicates requiredFör att kunna sprida kampanjen vidare vill vi kunna kontakta dig. Välj vilket/vilka sätt som du kan tänka dig bli kontaktad av Socialdemokraterna i Stockholmsregionen:

Du kan avprenumerera när du vill genom att trycka på länken längst ner i våra mail.

Vi använder Mailchimp som vår marknadsföringsplattform. Genom att trycka på ”skriv under” så godkänner du att din information sparas hos Mailchimp för användning. Läs mer om Mailchimps integritetspolicy här here.

Moderaterna och Miljöpartiet signalerar att de nu vill sälja ut hyresrätter i Stockholms ytterområden.
Det innebär att unga, äldre och hela familjer riskerar att tvingas flytta för att den politiska ledningen vill ombilda hyresrätter till bostadsrätter.
Förslaget slår extra hårt mot personer som inte har boendeformen bostadsrätt som ett alternativ, som inte har ekonomisk möjlighet att spara till en insats eller av andra skäl inte kan. Denna politik är helt oacceptabelt.

Stockholm skall vara en stad för alla, ska vi behålla vår konkurrenskraft, innovationsförmåga och fortsatt vara en av världens bästa städer så måste fler få tillgång till egen bostad. Inte färre.

Skriv under namninsamlingen, dela den med dina vänner och gör din röst hörd!

Följ kampanjen på Facebook!

facebook Twitter Email