Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

Sydvästkretsen

Välkommen till Socialdemokraterna i Sydvästra Stockholm. Vi samlar socialdemokrater från Hägersten-Liljeholmen, Skärholmen och Älvsjö stadsdelsområden. Följ vår sida och delta på våra events.

FÖRENINGAR I SYDVÄSTKRETSEN

Aspuddens S-förening
Välkommen till Socialdemokraterna i Aspudden, för dig som bor i Aspudden/Örnsberg.

Fruängens S-förening
Den här sidan är för alla socialdemokrater i Fruängen, ordförande är Larsolof Blixt.

Gröndal-Liljeholmens S-förening
Välkommen till S i Gröndal-Liljeholmen! Vi är den socialdemokratiska föreningen för dig som bor i Gröndal, Liljeholmen, Nybohov och Årstadal.
Vill du veta mer om föreningen och hur du kan delta, kontakta ordförande Elisabet Näslund, [email protected] eller vice ordförande Saara Fahmy, [email protected]

Hägerstens S-förening
Välkommen till Socialdemokraterna i Hägersten.

Mälarhöjden-Axelsbergs S-förening
Den socialdemokratiska föreningen för dig som bor i Axelsberg, Hägerstenshamnen eller Mälarhöjden. Tillsammans kan vi göra skillnad.

  • Vill du hjälpa till i valarbetet, knacka dörr och ringa, hör av dig till kampanjledare Annika Ödebrink, [email protected]
  • Vill du veta mer om vad vi gör, bli medlem eller hör av dig med frågor till föreningens ordförande Madeleine Hjort: [email protected]
  • Vi håller på att aktivera oss på Facebook. Mälarhöjden-Axelsbergs S-förening på FB

Skärholmens S-förening
Alla i Skärholmen ska kunna leva på sin lön! Socialdemokraterna i Skärholmen arbetar för ett bättre Skärholmen, där alla ska ha goda livsförutsättningar!

Älvsjö S-förening
Välkommen till Älvsjö Socialdemokratiska förening.

Nedanstående förening ingår också i sydvästra kretsen. Vill du få kontakt med någon av de här föreningarna? Skicka ett mail till: Mikaela Wedin, ombudsman för sydvästkretsen.

Herrängens S-förening

Sidoorganisationer i området:

Hägerstens S-kvinnor
Älvsjö-Herrängen S-kvinnor
Tro och Solidaritet

facebook Twitter Email