Kyrkoval 2021

Socialdemokraterna är som parti verksamma inom Svenska kyrkan och ställer upp i kyrkovalen. Valrörelsen är därför en angelägenhet för hela organisationen, både de som är medlemmar i svenska kyrkan och de som inte är det.

Här hittar du som medlem eller representant för en förening/krets/utskott allt som har med kyrkovalet att göra. Sidorna uppdateras kontinuerligt.

Det här ska göras nu

Lokalt:

  • Ringa alla medlemmar i föreningarna för att uppmana de som är medlemmar i Svenska kyrkan att gå och rösta.
  • Foldrar och affischer finns tryckta och kan hämtas på Sveavägen 68. All hämtning måste förbokas [email protected], expeditionen är inte alltid bemannad.

Distriktet:

  • Vi genomför lunchutbildningar kl.11:30-12:30 i ringverktyget Ecanvasser även under v. 36 (6-10 september). Passa på om du känner dig det minsta osäker på verktyget! Länk till Zoom där utbildningen hålls: Länk till Zoom: https://socialdemokraterna.zoom.us/j/87287166828
  • Ett centralt ringcenter med uppgift att ringa medborgare och uppmana till att gå och rösta på Socialdemokraterna upprättas på Sveavägen 68. Är du en av dom som vill vara med i det gänget eller kan vara ringledare så hör av dig till [email protected].

Riktlinjer för kampanj

En kyrka för alla – folder kyrkoval 2021

Socialdemokraterna i Stockholms valplan för kyrkovalet 2021

Socialdemokraternas valprogram Stockholms stift 2021

Nationellt Valmanifest 2021

Socialdemokraternas kyrkopolitiska program

Valsedlar kyrkoval

Tidsplan

Om valet till svenska kyrkan

facebook Twitter Email