Kulturpolitisk reformagenda

Under 2021 kommer arbetet med att ta fram en kulturpolitisk reformagenda pågå. Vi uppmuntrar medlemmar, föreningar, kretsar och föreningar/kretsar att delta i arbetet. Programmet kommer att beslutas om på representantskapet i oktober.

Det här händer nu

Den 22 februari drar Emilia Bjuggren och Lawen Redar igång med det första av flera livesända samtal med kulturpersoner på olika teman.

Workshop

Klicka på nedanstående länk för att ladda ner worskhopmaterialet:
Workshop – kulturpolitisk reformagenda

Boka handledare till workshop

Vill din förening genomföra en workshop och vill ha hjälp med en kunnig handledare. Skicka då ett mail till [email protected] ange datum och tid och så bokar vi in en handledare åt er.

Livesändningar

  • 22 februari kl. 12:00 Stockholm behöver ett kulturlyft med Emilia Bjuggren och Lawen Redar – klicka här för att komma till sändningen!
  • Innehåll: I pandemins spår blöder kultursektorn i Stockholm. Hur säkerställer vi att vi har ett rikt kulturliv när krisen är över?
    Lyssna och delta i ett samtal med Stefan Hansen (vd för Unga Klara), Ewa Carlsson (skådespelerska) och Calle Nathanson (vd för Folkets hus och parker) som berättar om sina erfarenheter av pandemins effekter på kulturen i Stockholm.
    Vi har också med oss Eric Sjöström som leder nystartsutredningen för kulturen i Stockholms stad.

I arbetsgruppen för den kulturpolitiska reformagendan ingår: Catharina Piazzolla, Emilia Bjuggren, Lawen Redar, Calle Nathansson och Ewa Carlsson.

facebook Twitter Email