Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

Lyfta Leda Organisera!

Under 2020 erbjuder vi nu en helt ny Politisk ledarskapsutbildning som ett steg i vårt organiseringsarbete. Syftet är att under ett år utbilda och stärka unga ledande personer i länets arbetarekommuner, med målet att ge en grundlig introduktion till ett organiseringsarbete som baseras på relationsbyggande ledarskap.

Efter genomgången utbildning ska deltagarna vara beredda att ta på sig ledande uppdrag i arbetarekommunen som organisatörer, ombudsmän eller verksamhetsutvecklare i styrelsen.

Målgruppen är aktiva i arbetarekommunerna i åldern 20–35 (vissa undantag kan göras). Dessa ska helst ha uppdrag i arbetarekommunens styrelse eller på annat sätt delat i utvecklingen inom det organisatoriska arbetet. Antalet deltagare är begränsat till ca 25 stycken.

Vilka?
Det är viktigt att deltagarna har en god grundläggande kunskap om socialdemokratin och vår ideologi, för att alla ska kunna ta till sig utbildningens innehåll.

Vi vill ha in ansökan senast den 10/1 samt ett rekommendationsbrev från arbetarekommunens ordförande.

Det är viktigt att de personer som deltar har tid och möjlighet att mellan utbildningstillfällena arbeta lokalt för att utveckla politiken och organisationen.

Första tillfället är helgen den 25- 26 januari 2020 detta är internat och viktigt är att deltagarna kan vara med hela helgen då det är en processutbildning!
Vi kommer ha 4 tillfällen under våren på Sveavägen 68 samt ett internat den 16- 17 maj

Kostnad
För varje deltagare kommer arbetarekommunen faktureras 2 500kr vid utbildningens start. Om deltagaren är frånvarande utan att anmält förhinder kommer hela internatkostnaden faktureras arbetarekommunen.

Har du frågor gällande utbildningen eller din ansökan ring Cecilia Clausen på 072-141 27 57
Anmälan sker senast den 10/ 1 till [email protected]

facebook Twitter Email