Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

Välkommen som medlem

Utbildningar

Som ny medlem är du välkommen till en introduktionsträff. Här träffar du andra nya medlemmar och politiska företrädare. Vi pratar politik och hur du kan utvecklas i partiet. Du kan också delta i en medlemsutbildning där vi fördjupar oss i vår ideologi, politik och organisation.

Anmäl dig till en kurs redan idag.

Hur fungerar medlemskapet?

Med hjälp av den adress du anger när du registrerar dig som medlem hos oss hittar vi en socialdemokratisk förening nära dig.  Det finns också flera S-föreningar som är geografiskt obundna. De arbetar ibland kring ett tema eller intresse. Det går bra att vara medlem i flera föreningar. Vill du bli medlem i en ny förening hör du av dig till föreningen eller fyller i formuläret nedan så hjälper vi dig.
Medlemskapet ger dig rätt att delta på utbildningar, rösta på möten och kandidera i olika val. Vill du läsa mer om vad medlemskapet innebär är du välkommen att läsa våra stadgar.

Socialdemokratiska föreningar

Den socialdemokratiska föreningen, eller S-föreningen, utgör grunden för hela det socialdemokratiska partiet.
Här hålls möten, studier och nomineras kandidater till olika val.  I S-föreningen genomförs också majoriteten av alla aktiviteter. Det kan handla om dörrknackning, torgmöten eller flygbladsutdelning. Men det kan också vara studiecirklar tillsammans med ABF (arbetarnas bildningsförbund) eller öppna möten om hur vi kan lösa ett problem tillsammans i vårt område. S-föreningen planerar och genomför verksamheten på egen hand. Det är medlemmarna i S-föreningen du kommer att träffa oftast och ha mest kontakt med.

facebook Twitter Email