NYHET

Kom och jobba med oss!

Nu söker vi en ombudsman och kollega till vår expedition för att stärka upp laget och organisationen med sikte på valet 2026. Redan i år blir det dock valrörelse inför europaparlamentsvalet i juni!

 

Som ombudsman på Stockholms läns partidistrikt har du stor frihet att under ansvar och i nära samarbete med dina kollegor lägga upp och genomföra ditt arbete. På den här tjänsten kommer du att fokusera på att utveckla medlemskapets värde och på att utveckla metoder för värva fler medlemmar till vår folkrörelse.

Du kommer arbeta nära partidistriktets arbetarekommuner och ha en stödjande och utbildande roll inom kampanj och medlemsvärvning. Du kommer att få besöka alla delar av Stockholms län och samarbeta med våra engagerade lokala företrädare. Körkort är därför ett krav.

Rollen som ombudsman på partidistriktet är varierande. Ingen dag är lik den andra och att du tycker om att arbeta på det sättet är en förutsättning för att trivas med tjänsten. Arbetet kräver att du kan inta en ledarroll för att engagera fler och samtidigt stötta lokala ledare i deras kontinuerliga och strategiska arbete. Samtidigt måste du vara beredd att själv göra mycket av det grundläggande jobbet för att organisationen ska fungera.

I din roll kommer du att möta många människor med varierande kunskaper och erfarenheter, vilket kräver stor social kompetens och förmåga att ta fram det bästa hos andra. Vi har som ambition att stärka vårt samarbete med de fackliga delarna av arbetarrörelsen och därför kan kunskaper av facklig organisering komma till nytta.

Erfarenhet av folkrörelsearbete och av att leda och driva projekt framåt är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med målstyrd (oreglerad) arbetstid, med 40 timmars arbetsvecka. Vi har självklart kollektivavtal.

Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Vi söker dig som:

  • Har förmågan att arbeta strategiskt och långsiktigt
  • Har förmågan att driva projekt framåt och är initiativrik
  • Är social och har lätt för att skapa relationer
  • Har förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift
  • Delar de socialdemokratiska värderingarna
  • Har körkort

 

Skicka din ansökan, CV och personligt brev till sofie.agren@socialdemokraterna.se
Sista ansökningsdag 18/2.

Har du frågor om tjänsten?
Ring Sofie Ågren Mandoki: 0703103575

Facklig kontakt, Ingrid Rudin: 0706376373